Промоции
Викенд Понуда за Две Лица

  • Викенд понуда
HB, SPA - за двајца

...

Дневна карта за Spa & Wellness центарот – 800.00 ден.

  • Спа центар понуда
Spa & Wellness...

Месечна карта за Spa & Wellness центарот – 4,800.00 ден.

  • Спа центар понуда
Spa & Wellness...

Тандем Спа пакет – 4,800.00 ден.

  • Спа центар понуда
Spa & Wellness...

Macaжа

  • Спа центар понуда
Масажата претставува еден од најстарите методи во светот наменети за лекување. Ако порано била сметана за луксуз денес е вистинска потреба која служи...

SPA DAY понуда – 1,500.00 ден

  • SPA DAY + релакс масажа
Пакетот вклучува релакс масажа со времетраење од 40 мин. (со претходна резервација) и користење на сите СПА содржини:...