Ресторани

Уживајте во богатиот вкус на традиционалната и интернационалната кујна.

Погледнете ги нашите Ресторани
Уживајте во различните вкусови на традиционалната македонска и интернационална хрна подготвена од нашите врвни кувари .

...

Огледална сала

Огледалната сала има прекрасен изглед на ентериерот и капацитет до 700 лица погодна за Вашите свадбени свечености, крштевки, матурски.

Шема
...

Застаклена бавча

Застаклената бавча е пријатна за уживање со прекрасниот поглед на езерцето и убаво уредениот двор.

...

Летна бавча – езерце

Летната бавча – езерце за време на летните горештини е одличен избор за излез од секојдневието на градот. Сместена меѓу езерцето и надворешните базени летната бавча Ви нуди пријатна и опуштена атмосфера.

...

Кристална сала

Кристална сала модерно уредена со капацитет до 400 лица погодна за Вашите свадби, крштевки, матурски или коктели.

Шема
...

Ресторан „Елегант“

Во ресторан Елегант можете да вкусите традиционалната македонска храна приготвена од нашите кувари. Ресторанот Елегант со кашацитет до 150 лица е погоден за Вашите дружења и средби со пријатели.