Добредојдовте во Хотел Сириус Spa & Wellness

Хотел Sirius Spa & Wellness Струмица – вистинско место за одмор и релаксација и споделување на вашите специјални моменти.

Опкружен со природна убавина, хотелот нуди пријатен престој, одмор, забава и рекреација преку целата година. Сместувачкиот капацитет на хотелот се состои од 116 соби, 2 сали, Кристална сала со капацитет од 400 седишта и Огледална сала со капацитет од 700 седишта.

За нас
...

Незаборавен престој на одлична локација

Хотел Сириус Спа и Велнес-Струмица е лоциран во Југоисточниот регион на Република Македонија, во мирна и тивка средина, на само 1,5 км од центарот на градот, 160 км од главниот град Скопје, 30 км од макодонско-грчката граница и 20 км од македонско-бугарската граница. Опкружен со природна убавина, хотелот нуди пријатен престој, одмор, забава и рекреација преку целата година.

ПОВЕЌЕ

Хотел Сириус Ви нуди

...

Сместување

Сместувачкиот капацитет на хотелот се состои од 116 соби, еднокреветни, двокреветни, трокреветни соби и апартмани. Собите имаат тераси со поглед кон блиската планина и убаво уредениот парк и базените.

ПОВЕЌЕ
...

Spa and Wellness

За ваш пријатен и незаборавен престој Ви ги нудиме содржините за забава на надворешните базени, и одмор и релаксација во нашиот ултра модерен Spa & Wellness центар.

ПОВЕЌЕ
...

Ресторани

Во нашите ресторани можете да ја вкусите традиционалната македонска храна приготвена од нашите кувари и да уживате во Вашите дружења и средби со пријатели.

ПОВЕЌЕ
...

Бизнис посети

За вашите бизнис средби, Хотел Сириус Ви нуди Конгресна и Бизнис сала, опремени со најнова, софистицирана опрема.

ПОВЕЌЕ
...

Отворен базен

За време на летниот период Хотел Сириус Ви нуди пријатно освежување на двата надворешни базени. Тука може да уживате во летните горештини со некој од нашите коктели.

ПОВЕЌЕ
...

Ресторан за прослави

За Вашите свечености хотелот располага со две прекрасни модерно опремени сали: Кристална сала и Огледална сала.

ПОВЕЌЕ