Промоции
Летна понуда - 2019

 • Летна понуда
HB, SPA & Отворени базени - за двајца

...

Првомајска понуда 2019 | 30.04 - 03.05

 • Првомајска понуда
HB & SPA за двајца
...

Велигденска понуда 2019 | 25 - 30 Април

 • Велигденска понуда
Spa & Wellness
...

Дневна карта за Spa & Wellness центарот – 500.00 ден.

 • Спа центар понуда
Spa & Wellness...

Месечна карта за Spa & Wellness центарот – 3,000.00 ден.

 • Спа центар понуда
Spa & Wellness...

Тандем Спа пакет – 3,000.00 ден.

 • Спа центар понуда
Spa & Wellness...

Macaжа

 • Спа центар понуда
Масажата претставува еден од најстарите методи во светот наменети за лекување. Ако порано била сметана за луксуз денес е вистинска потреба која служи...

Пакет за двајца со ноќевање – 4,000.00 ден.

 • Пакет за двајца со ноќевање + СПА
Spa & Wellness + полупансион...

Моминска / Ергенска вечер – 1,340.00 ден по лице

 • Моминска / Ергенска вечер со ноќевање и појадок + СПА
Понудата вклучува ноќевање со појадок и користење на сите СПА содржини:...

Месечна Фитнес карта – 2,000.00 ден.

 • Фитнес понуда
Фитнес салата на СПА центарот е опремена со најмодерна KETTLER опрема. За само 2,000.00 ден. имате можност да ја користите фитнес ...

SPA DAY понуда – 1,100.00 ден

 • SPA DAY + релакс масажа
Пакетот вклучува релакс масажа со времетраење од 40 мин. (со претходна резервација) и користење на сите СПА содржини:...