Најдобриот избор за Сместување
Сместувачкиот капацитет на хотелот се состои од 116 Соби, еднокреветни, двокреветни, трокреветни соби и апартмани. Собите имаат и тераси со поглед кон блиската планина и убаво уредениот парк и базените.
Сите соби се опремени со:
• Безжичен интернет • Кабловска телевизија • Директна телефонска линија • Мини Бар • Фен за коса

hotel-sirius-strumica-edinecna-soba

Еднокреветна соба

Оваа соба е опремена со:

 • Кабловска телевизија
 • Директна телефонска линија
 • Безжичен интернет
 • Мини   Бар
 • Фен за коса
 • Откривање

На гостите им е достапен бесплатен приватен паркинг, перална и собна услуга. Хотелските соби имаат тераси со спектакуларен поглед на прекрасно уредениот парк околу хотелот.

Погледнете слики

Двокреветна соба - спална

Оваа соба е опремена со:

 • Кабловска телевизија
 • Директна телефонска линија
 • Безжичен интернет
 • Мини   Бар
 • Фен за коса
 • Откривање

На гостите им е достапен бесплатен приватен паркинг, перална и собна услуга. Хотелските соби имаат тераси со спектакуларен поглед на прекрасно уредениот парк околу хотелот.

Погледнете слики
...

Двокреветна соба - со разделени кревети

Оваа соба е опремена со:

 • Кабловска телевизија
 • Директна телефонска линија
 • Безжичен интернет
 • Мини   Бар
 • Фен за коса
 • Откривање

На гостите им е достапен бесплатен приватен паркинг, перална и собна услуга. Хотелските соби имаат тераси со спектакуларен поглед на прекрасно уредениот парк околу хотелот.

Погледнете слики
...

Трокреветна соба

Оваа соба е опремена со:

 • Кабловска телевизија
 • Директна телефонска линија
 • Безжичен интернет
 • Мини   Бар
 • Фен за коса
 • Откривање

На гостите им е достапен бесплатен приватен паркинг, перална и собна услуга. Хотелските соби имаат тераси со спектакуларен поглед на прекрасно уредениот парк околу хотелот.

Погледнете слики
...

Апартман

Оваа соба е опремена со:

 • Кабловска телевизија
 • Директна телефонска линија
 • Безжичен интернет
 • Мини   Бар
 • Фен за коса
 • Откривање

На гостите им е достапен бесплатен приватен паркинг, перална и собна услуга. Хотелските соби имаат тераси со спектакуларен поглед на прекрасно уредениот парк околу хотелот.

Погледнете слики

За лица со посебни потреби

Оваа соба е опремена со:

 • Кабловска телевизија
 • Директна телефонска линија
 • Безжичен интернет
 • Мини   Бар
 • Фен за коса
 • Откривање

На гостите им е достапен бесплатен приватен паркинг, перална и собна услуга. Хотелските соби имаат тераси со спектакуларен поглед на прекрасно уредениот парк околу хотелот.

Погледнете слики