СместувањеПравила на хотелот.pdf

 

Хотел Сириус****Superior располага со:

 • 7 апартмани,
 • 45 еднокреверни соби,
 • 56 двокреветни соби,
 • 5 трокреветни соби,
 • 3 соби за лица со посебни потреби.

Сместувачките капацитети на Хотел Сириус се модерно опремени и располагаат со:

 • централен систем на ладење и греење
 • мини бар
 • директна телефонска линија
 • кабловска телевизија
 • фен
 • безжичен интернет
 • балкон со поглед на прекрасно уредениот двор и базен