page_image

Ресторан Елегант

Ресторанот Елегант е со капацитет од 150 гости. Ресторанот е со централен систем за ладење и греење.

Запознајте ја Македонија, нејзината култура, безбројните обичаи, традиционалната кујна и фолклорот со традиционалната македонска вечер која ја организира хотел Сириус.