page_image

Пакет Together

Идеално за сите парови и пријатели кои сакаат заедно да уживаат во убавините на Сириус Спа центарот. Месечниот пакет TOGETHER вклучува целодневно користење на сите спа содржини за двајца 6 пати во месецот за само 3000 денари.

Повелете и споделете го задоволството со најблиските.