page_image

Месечна карта

Нека уживањето и релаксацијата стане Ваша навика. Со месечната карта во Сириус Спа центарот за само 3000 денари можете да уживате во сите содржини кои ги нудиме и тоа 12 пати во месецот.

Повелете и претворете го задоволството во Ваше секојдневие.