page_image

Меден СПА пакет за двајца

Споделете ги импресиите од прославата во приватно арома џакузи со чаша шампањ и овошна салата и започнете го заедничкиот живот релаксирани и одморени.

  • Цена: 2800 ден.
  • Време: 120 min.