page_image

Ваучери

Подарете уживање и благосостојба на телото и духот во убавините на Сириус Спа центарот.

Изненадете ги вашите сакани со ваучер од вредност која вие ја одредувате - дневна карта, месечен пакет, луксузен ритуал, масажа или третман за лице и пружете незаборавни моменти на релаксација.