Првомајска понуда 2019 | 30.04 - 03.05
...

/ Првомајска понуда /

Првомајска понуда 2019 | 30.04 - 03.05
Велигденска понуда 2019 30.04 - 03.05

Вид на услугата Бр. на ноќевања Двокреветна соба за две лица
HB + SPA 1 5,000.00 ден
HB + SPA 2 9,500.00 ден
HB + SPA 3 13,500.00 ден


Цени за деца:

- до 3 год. - бесплатно
- од 3 до 7 год. - 30% од лице
- од 8 до 12 год. - 50% од лице
- од 13 до 15 год. - 70% од лице
- над 16 год. - цела сума од лице

Резервации: + 389 34 345 141