Велигденска понуда 2018 05-09 Април
...

/ Велигденска понуда /

Велигденска понуда 2018 05-09 Април
Велигденска понуда 2018 05-09 Април

Вид на услугата Бр. на ноќевања Еднокреветна соба за едно лице Двокреветна соба за две лица
HB + SPA 1 3,250.00 ден 5,000.00 ден
HB + SPA 2 6,180.00 ден 9,500.00 ден
HB + SPA 3 8,780.00 ден 13,500.00 ден
HB + SPA 4 10,990.00 ден 16,900.00 ден


Цени за деца:

- до 3 год. - бесплатно
- од 3 до 7 год. - 30% од лице
- од 8 до 12 год. - 50% од лице
- од 13 до 15 год. - 70% од лице
- од 15 год. - цела сума од лице

Резервации: + 389 34 345 141