Месечна Фитнес карта – 2,000.00 ден.
...

/ Фитнес понуда /

Месечна Фитнес карта – 2,000.00 ден.
Фитнес салата на СПА центарот е опремена со најмодерна KETTLER опрема. За само 2,000.00 ден. имате можност да ја користите фитнес салата во текот на еден месец.

Месечна Фитнес карта – 2,000.00 ден.

Работно време на фитнесот: секој ден од 10:00 до 21:00 ч.